Ervaringen

Ervaring schrijven

Bibi

Ik denk dat ik zo?n 3 jaar geleden via de website in contact kwam met Haarvisie. Toen dacht ik, ik ga het gewoon proberen. Ik ga altijd met veel plezier naar Haarvisie toe en kom er meer dan tevreden weer vandaan. Ze geven vooral goed advies hoe ik de extensions moet verzorgen, welke producten ik het beste kan gebruiken hiervoor.

januari 12, 2015

Roel

Het is altijd gezellig bij Haarvisie, vriendelijk personeel. Ik ben altijd tevreden met mijn haarcoupe. De werknemers hebben goede kennis in het vak. Prosecco op donderdag avond is een plus punt! De haarstylist heeft mij goed advies gegeven, op het begin kleurde ik altijd mijn haar, nu niet meer, mijn stylist heeft mij verteld dat grijs haar ook mooi kan zijn. Ik kom graag bij Haarvisie!

januari 11, 2015

Remco

Ik ben in november weer geknipt bij haarvisie. Ik kom er al jaren en ik blijf zeer tevreden. Je wordt altijd goed ontvangen met lekkere koffie. De salon is hygienisch en verzorgd. Personeel is klantvriendelijk, er wordt vakkundig gewerkt. Enige nadeel: Ik zou graag om 8:30 geholpen willen worden, helaas gaat de zaak pas om 9:30 open :(.

januari 10, 2015

Rosalie

"Ik heb laats mijn eerst keratine behandeling laten doen. Bij haarvisie. Ze gaan eerst me haar wassen met een shampoo dat je haarschubben open staan. Vervolgens gingen ze pluk voor pluk aanbrengen zo dat het goed in het haar zit. toen moest het een kwartiertje laten in treken toen de tijd om was, gingen ze het droog fohnen met de borstels. Als dat hellemaal gedaan is, gingen met een steiltang die speciaaal voor keratine behandeling is stijlen zo dat het verzegeld werd. Als advies van de kapper mog ik minsten de eerst 24 uur niet me haar wassen nat worden enz. Ik ben blij dat ik me behandeling gedaan heb, het is super zacht en pluis vrij yeeeh!!"""

januari 7, 2015

Lisa

"Na veel verhalen gelezen heb, heb ik toch zelf een keratine behandeling ervaren. In Rijswijk Bij Haarvisie, je wordt heel hartelijk verwelkomt wat als fijn is. En de sfeer in de salon was ook fijn, want ik was best gespannen, maar dat was in 1klap weg door de gezellige sfeer ! Ze bespreken het goed door met je, wat ik ook fijn vond. kreeg ook goeie uitleg voor thuis, dat je pas na24 uur mag wassen. Me haar is nu mega glansde geen pluishaar meer en mooi zacht !. Er werd voor de lunch ook nog een broodje gezorgd echt Haarvisie Helemaal toppie, bedankt !!"""

december 18, 2014

Danique

"Ik heb keratine behandeling gehad bij haarvisie in rijswijk. Het is pluisvrij en glanzend. Ben echt ontzettend blij met mijn haar, het voelt weer als nieuw Mijn ervaring is goed. Ik werd erg professioneel en vriendelijk geholpen door iedereen in de salon."""

december 13, 2014

Yasmine

Ik wou even zeggen dat ik heel blij ben met mijn extensions. Ze zijn er echt keurig in gezet, en het is mooi geknipt/gesneden. Je ziet de overgang van mijn krullende haar en de extensions niet. Ook kom ik al jaren bij Haarvisie om mijn haar te kleuren, heb al veer verschillende kleuringen gehad, en nog steeds altijd tevrede?super salon dit!!!

december 6, 2014

Jennifer

Ik heb vorige week een keratine behandeling laten doen van het merk Keratherapy, volgens mijn kapster een nieuwe keratine behandeling die geweldige resultaten geeft!

november 6, 2014

1 5 6 7

Openingstijden

Maandaggesloten
Dinsdag9:30 - 17:30
Woensdag9:30 - 17:30
Donderdag9:30 - 20:30
Vrijdag9:30 - 17:30
Zaterdag9:00 - 16:30
Zondaggesloten

Contact

Haarvisie
H. Ravesteijnplein 1
2282 GS Rijswijk (Zuid-Holland)
Telefoon: 070-3368328
Whatsapp: 06-30477560
E-mail: salon@haarvisie.nl