Ervaringen

Ervaring schrijven

Marja Nederpelt

Net terug van mijn eerste afspraak, ik word verwelkomd met een heerlijk kopje koffie, daarna gehaald door Asuman, ik ben zelf witblond, dat wil ik nu wat warmer, samen met Asuman kiezen we 3 warme blonde kleuren uit, en dan gaat ze aan de slag, ik heb met verbijstering zitten kijken.

oktober 13, 2017

Chantal Fontein

Ik heb lang lichtblond haar en wilde al heel lang wat donkerder door wat highlights en lowlights te nemen. Ik ben toen langs Haarvisie gegaan en mijn haar laten verven en knippen door Esmeralda. Ik heb lowlights en highlights laten verven met Olaplex waardoor mijn haar echt mooi is gebleven. Daarna heb ik een toner in mijn haar laten zetten waardoor het wat grijziger zou worden. Hierna heeft Esmeralda nog mijn haar geknipt, aan de voorkant laagjes en achter precies de hoeveelheid eraf die ik wilde. Ik heb totaal 6 uur gezeten maar het was echt het wachten waard! En tussendoor kreeg ik hapjes en drankjes. Esmeralda heeft mijn haar echt super goed en netjes geverfd, heel precies gedaan! En vervolgens heel mooi geknipt! Ik ben er super blij mee en kom volgende keer zeker terug! Heel erg bedankt!

september 27, 2017

Kimberley

Ik kom hier altijd met veel plezier, maar het belangrijkste is dat ik hier altijd op mijn mooist weg ga. Het team van haarvisie doet altijd zijn best om een kappersbezoek een hele ervaring te maken. Asuman is mijn vaste stylist, en weet altijd een lach op mijn gezicht te toveren! Van de verschillende haarkleuren die we uit proberen, tot de verschillende haarstijlen. Zij stelt mij nooit teleur! Stuk voor stuk toppertjes bij haarvisie!

Kimberley juli 18, 2017

Pam

Vaste klant bij Asuman. Geweldig blij met de kleur die zij speciaal voor mij heeft samengesteld en mijn haarkwaliteit is enorm verbeterd sinds ik bij Haarvisie kom - combinatie van producten en advies. Het team laat je met persoonlijke aandacht ontzettend welkom voelen, je wordt supergoed verzorgd (drankjes/hapjes) en het is er lekker sfeervol. #topsalon #goodvibez

april 16, 2017

Monique Goedhart

Gister bij gina geweest. Mijn haar weer mooi gekleurd. Highlights erin,is weer supermooi. Al veel jaren kom ik bij haarvisie en ga nooit meer weg. Top team!!! Bedankt weer.

maart 17, 2017

Valerie van Houdt

Ik heb al veel verschillende kappers bezocht, maar deze schiet er toch echt uit. Wat een top zaak! Ben super blij met me haar en nieuwe haarkleur! Top service, top kwaliteit en vooral ook goede proffesionele en gezellige kappers/kapsters. Echt een aanrader! 🙂

maart 4, 2017

Olivia

Voor het eerst in m'n leven durf ik mijn haar los te dragen. Zo blij met de kapsel en nog meer met de kleur. Maria heeft zich de tijd genomen om me te leren kennen en dan PRECIES dat te verwerkelijken wat ik wilde. Zonder dat ik van tevoren wist wat ik eigentlijk wil 🙂 top service, top vakmanschap, top resultaat. Maria, ve?mi pekne ?akujem.

februari 10, 2017

Suzan Bos

Na heel veel kapsalons in Den Haag bezocht te hebben, is mijn zoektocht eindelijk beeindigd. Wat een superteam werkt hier, zeer deskundig, geduldig, aardig en een prachtige salon. Ik heb mijn kapper(s) gevonden!

februari 4, 2017

Laila

Vandaag weer tevreden de deur uit gegaan bij haarvisie. Geknipt door Asuman en wat een top service. Bedankt.

februari 2, 2017

Monique Bongaerts

Mijn eerste behandeling bij Noel is mij zeer goed bevallen. Vooraf werd er met getoonde interesse en ruim de tijd mijn wensen doorgenomen. Eindelijk een kapper die naar mijn zin het gewenste model heeft geknipt! Noel, je hebt een nieuwe tevreden klant erbij, bedankt!

januari 18, 2017

Sibel

Super vriendelijke medewerkers, ik word altijd met alle liefde behandeld! En ook nog eens professionele kappers/kapsters. Altijd wanneer ik een bezoekje neem, ga ik met een glimlach terug naar huis.

januari 12, 2017

Marja Nederpelt

Net terug van mijn eerste afspraak, ik word verwelkomd met een heerlijk kopje koffie, daarna gehaald door Asuman, ik ben zelf witblond, dat wil ik nu wat warmer, samen met Asuman kiezen we 3 warme blonde kleuren uit, en dan gaat ze aan de slag, ik heb met verbijstering zitten kijken naar haar vakmanschap, en wat werd er een hoop tijd in gestoken, het resultaat is een prachtige warme blonde kleur, ik ben er ontzettend blij mee, voor mij geen andere kapper meer, thanks Asuman.

december 20, 2016

Romola

Gisteren ben ik geholpen door Pamela en Noel. Kleur is supermooi geworden, erg bij mee en fijn geholpen door Pamela. Daarna geknipt door Noel en ik kreeg wat handige tips om zelf ook thuis te proberen met de krultang. Vond het attent dat ze allebei ook rekening hielden met mijn naderende trouwdag! Gewoon heel fijn geholpen en liep weer blij en met een fris koppie de deur uit.

december 16, 2016

Barbara

"Ik blijf terugkomen bij Haarvisie! Echt een fijne en goede kapsalon. Je wordt er echt goed geholpen en vooral belangrijk; er wordt geluisterd naar jou wensen! Ik ben zelf de afgelopen keer weer geholpen door Asuman en loop met een big smile de deur uit. Met name door de olaplex behandeling blijft mijn haar en haarkleur mooi. Heel tevreden dus:)"

december 12, 2016

Diana

Na 2,5 week nog steeds super tevreden met de het model wat Maria bij mij knipte. Wilde iets anders maar zonder poespas. Wassen, laten drogen en wat poeder voor extra volume. Mijn haar zit super!! Bedankt.

december 4, 2016

Marianne van der Geest

Na een paar jaar bij dezelfde kapper te zijn geweest en eigenlijk nooit tevreden thuiskwam ,ben ik maar eens gaan zoeken op het internet en kwam uit bij Haarvisie. Ik was heel benieuwd of ik deze keer nu eens echt tevreden zou zijn, en ik moet zeggen dat degene die mij hielp al meteen zag wat het probleem was en precies wist wat er aan gedaan moest worden! Ik ben dan ook nog nooit zo happy een kapperszaak uitgelopen en heb al verschillende complimentjes in ontvangst genomen over mijn nieuwe haar! Jullie hebben er weer een hele tevreden klant bij !!

november 11, 2016

Zsuzsanna Szabo

I got a color and cut from Maria today and I am very very satisfied with the results, great place, great service!

november 5, 2016

Tirza

Onze dochter wilde al heel lang een keer blauw haar en afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover. Na veel speurwerk op internet was ik van mening dat bij Haarvisie in Rijswijk wij het beste terecht konden voor het mooiste resultaat.We werden vriendelijk ontvangen door Pamela, zij zou de behandeling op zich nemen vandaag. Het was een hele klus, een lange zit, we werden goed verwend met donuts en chocolade maar wat heeft Pamela haar best gedaan zeg. Het eindresultaat is fantastisch en onze dochter heeft alleen nog maar een lach op haar gezicht. Zo blij met het eindresultaat. Bedankt Pamela voor je geduld en bedankt team voor de gezellige dag!

oktober 26, 2016

Daniela van der Lubbe

Je wordt warm ontvangen en iedereen is super aardig. Mijn haar is heel erg mooi gebleven dankzij de Olaplex en de kleur is geweldig! Nooit gedacht dat ik mijn donker bruine haar naar blond had kunnen laten gaan zonder dat alles afbrak. 10/10 would recommend.

oktober 21, 2016

Remon Laurens

Met of zonder afspraak altijd. Heerlijke koffie tijdens het wachten en je knipbeurt. En de haartjes altijd weer in het model dat je wenst. Ga zo door!

oktober 14, 2016

Openingstijden

Maandaggesloten
Dinsdag9:30 - 17:30
Woensdag9:30 - 17:30
Donderdag9:30 - 20:30
Vrijdag9:30 - 17:30
Zaterdag9:00 - 16:30
Zondaggesloten

Contact

Haarvisie
H. Ravesteijnplein 1
2282 GS Rijswijk (Zuid-Holland)
Telefoon: 070-3368328
Whatsapp: 06-30477560
E-mail: salon@haarvisie.nl