Ervaringen

Ervaring schrijven

Elly Domene

Dolgelukkig met mijn nieuwe haarkleur!! Dank je wel lieve Jarlin! Veeleisend als ik ben kwam ik vandaag bij jullie de zaak in met hoge verwachtingen...en het resultaat is zelfs nog véél mooier geworden! Jarlin, wat jij met haarkleur kan, is bijna magie 😉
Bedankt ook voor de gezelligheid.
Tot de volgende keer!

februari 28, 2019

Carla Reijerse

Ik ga al jaren met veel plezier naar haarvisie, altijd bij Noël of Maria. Maandag model (korte kapsels) gezeten voor Jarlin, superblij mee. Mijn krullen vallen weer geweldig, dank je wel Jarlin, top gedaan!

februari 21, 2019

Carola Timmers

Ik ben super tevreden, Asuman heeft mijn haar gekleurd en geknipt. Erg tevreden met advies en resultaat.
Ze had mijn haar mooi gekruld met steiltang en dit heeft 3 dagen perfect gezeten!( normaal glijdt alles uit mijn haar)

Zo blij ermee, top service en fijne gemoedelijke sfeer

januari 15, 2019

Goedhart Monique

Bedankt Gwen en jarlin
Kleur mooi en extensions vallen mooi
Happy met kerst !
Jullie hebben mij dit jaar weer blij gemaakt .

december 12, 2018

Charmaine Alderhout

Heel fijne ervaring voor de eerste keer, Jarlin heeft mij geadviseerd en echt gekeken naar wat mij het mooiste zou staan. Techniek is echt on point, mijn haar is weer helemaal happy en ik ben er heel blij mee. Echt een aanrader!

november 4, 2018

Sylvia de Haas

Service en deskundigheid staat in een hoog vaandel!
Heel lang gezocht naar een deskundige en ervaren kapsalon op het gebied van kleuren en haar extensions. Bij het maken van de afspraak werden meteen de juiste vragen gesteld. De afspraak werd ingepland bij Maria en zij heeft mij een eerlijk en deskundig advies gegeven. Je merkt direct dat zij op de hoogte is van alle trends en ontwikkelingen op het gebied van kleuren en haarverlenging. Tijdens de behandeling zorgt het gehele team voor een top service. Verse sapjes, fruit, een broodje wat je maar wenst. Nu 2 keer haarextensions laten plaatsen en geen uitval gehad. Zij adviseren over het gebruik van de bijbehorende producten en de prijs kwaliteit verhouding is goed. Als je aan het overwegen bent om haarextentions te nemen dan geef ik zeker een aanbeveling om een afspraak te maken bij Haarvisie en vraag naar Maria. Hier zul je geen spijt van krijgen! Met vriendelijke groet, Sylvia de Haas

september 28, 2018

Mirthe van Tilborg

Gewoon helemaal top! Voorheen bij andere salons geweest en nog nooit ergens zo tevreden geweest. Ik durfde nooit ergens extensions te nemen omdat ik bang was dat je ze zou zien zitten of dat het je haar zou beschadigen totdat ik hier kwam en zag welke techniek ze gebruiken om de extensions te plaatsen en de kleuren perfect Passen bij je haarkleur. Regelmatig zit ik hier bijna een hele dag om mijn haar te laten kleuren en de extensions opnieuw erin te laten zetten. Als je goede service wilt en de beste behandelingen voor je haar moet je hier zeker heen!!!!

september 27, 2018

Nathalie T

Ik kom al een aantal jaren bij Haarvisie om hair extensions te laten zetten, mijn haar te kleuren en te laten knippen. Dit is de eerste kapper waar ik echt aan 'verknocht' ben. Extensions laten zetten is een behoorlijke investering, maar als je het laat doen moet je het goed laten doen. En dat doet Haarvisie. Wat Haarvisie onderscheidt van andere kappers; ze luisteren goed naar je wensen, zijn zeer gastvrij en op de hoogte van de laatste trends. Geen mainstream kapsalon dus. Ik kan Haarvisie van harte aanbevelen voor het zetten van hair extensions en het kleuren en knippen van je haar.

september 26, 2018

Bianca Burger

Vandaag weer bij de beste kapper van Nederland geweest! Jarlin heeft mijn haar supergaaf gekleurd en Noël heeft mijn haar weer prachtig geknipt! Ben zo blij als een klein kind en ultiem gelukkig met het prachtige resultaat! Echte vakmensen die met liefde hun beroep uitoefenen en de klant in de watten leggen! Superblij en gelukkig ! Hartstikke bedankt en tot snel weer! Groetjes en een dikke kus

september 25, 2018

Elza Bruijstens

Ik heb voor de eerst keer een keratherpy behandeling gedaan. Me haar is zo zacht van geworden en geen pluis meer !!!! Het straalt gewoon weer. Je moet wel de tijd voor nemen je zit der wel ff voor, maar dat is het zeker waard !!! Ik was best zenuwachtig om te laten doen. Maar super blij mee ken niet meer zonder. Bedankt Haarvisie!!

september 8, 2018

Fleur van der Valk

Mijn ervaring met de keratine behandeling is goed bevallen ondankst de enge verhalen die je op internet erover leest. Het is pluisvrij en glanzend. Voordat de behandeling begon werd duidelijk verteld wat ik kon verwachten. Daarna ging ze beginnen met de behandeling, ze vertelde wat ze deed en waarom en in de tussentijd kreeg ik drinken en lekkere koekjes. Ben echt ontzettend blij met mijn haar, het voelt weer als nieuw.

 

september 8, 2018

Wadjiha Rezaie

Ik heb een keratine behandeling gehad. Het heeft mijn haar totaal niet geholpen. De pluis van mijn haar is juist erger geworden. Echt zonde van mijn tijd en geld.

Beste Wadjiha Rezaie

Wij hebben u aangeboden om naar uw haar te kijken en het voor u op te lossen.
Helaas wilt u ons hiervoor de kans niet geven.

Team Haarvisie

september 6, 2018

Maaike Ezinga

Och, wat ben ik blij met mijn nieuwe kapsel! Altijd heb ik lang haar gehad en Esmeralda vertaalde mijn wens om een vlotter en korter kapsel precies zo dat het paste bij het plaatje dat ik voor ogen had maar ook paste bij mijn gezicht en ik de zaak dolblij verliet met tips en trics. Dank je wel!

augustus 16, 2018

José de Graaf

Esmeralda dankjewel. Je heb goed nagedacht over mijn verzoek voor een super kort kapsel. Iedereen, echt iedereen vindt het super korte kapsel geweldig. De complimenten vliegen om mijn oren. Het staat mij goed en het geeft mij de uitstraling en kracht die ik nu hard nodig heb. Ik kan iedereen Haarvisie aanbevelen.

juli 18, 2018

Dyenne van Liempd

Gewoon een top service! Mijn haar was helemaal kapot en verpest door te veel slechte behandelingen! Hier heb ik mijn haar eraf laten halen met tranen in mijn ogen, maar ze hebben er echt een leuk pittig kapsel van weten te maken! Ik ga snel weer terug voor een heerlijke olaplex kuur!! En wie weet weer een leuke metamorfose.

juni 13, 2018

Suzanne Ruhrup

Het team van Haarvisie trekt de klantbeleving naar nieuwe hoogten. Van het handmasker terwijl de kleur intrekt tot de lunch die ze voor je halen... de wasmassage, constante aandacht of je nog wat te drinken wil of misschien wat fruit. Zeer tevreden! Mijn kleur is geweldig, dank je wel Gwenn! Ook voor de voor- en na-foto's die je me gemaild hebt.

juni 13, 2018

Jamie Vd ziel

Een super kapsalon. Alle medewerkers zijn allemaal even aardig en vriendelijk en je wordt super in de watten gelegd. Het zit in de kleine details als een koekje, nootje en verschillende soorten drinken waardoor je bezoek nog aangenamer is. Ze zijn erg kundig en doen je haar super goed. Zelfs de fouten herstellen van andere kapsalons doen ze super! Echt een aanrader.

juni 7, 2018

Renate van den Bergh

Na het lezen van de mooie reviews, heb ik de stoute schoenen aangetrokken. En een afspraak gemaakt voor een keratine behandeling. Nu begrijp ik waarom al de mensen zo tevreden zijn!
Bij Haarvisie begrijpen ze echt waar ze mee bezig zijn.
Alles wordt tot in de details uitgelegd voordat ze beginnen! En mijn haar is als nieuw !!!
Qua service zijn jullie echt de beste salon waar ik ooit geweest ben!
Gwenn bedankt en tot snel! Liefs Renate

mei 23, 2018

Jeannetta Kabbedijk

Normaal ga ik voor kleuren bij Gina en knippen/fohnen bij Noel. Deze keer bij Jarlin geweest.
Super blij met het resultaat. Jarlin je mag me vaker kleuren/knippen/fohnen. Mijn haar zat echt super!!!!!!!

mei 11, 2018

Jules Leenders-Stein

Bij Haarvisie kom je niet alleen voor je haren, maar ook voor de ervaring. Bij binnenkomst wordt je altijd vriendelijk begroet en krijg je een kopje koffie of iets anders te drinken aangeboden. Tijdens het wassen van je haar krijg je een heerlijke hoofdmassage en kom je tot rust met de rustige muziek op de achtergrond.
Jamal is de eerste die sinds lange tijd mij een goed shaping haarproduct heeft kunnen verkopen. Daarnaast brengt hij niet alleen mijn haar in model, maar ook mijn baard. Top vent! En de prijs, daar hoef je het echt niet voor te laten 🙂

mei 1, 2018

1 2 3 7

Openingstijden

Maandaggesloten
Dinsdag9:30 - 17:30
Woensdag9:30 - 17:30
Donderdag9:30 - 20:30
Vrijdag9:30 - 17:30
Zaterdag9:00 - 16:30
Zondaggesloten

Contact

Haarvisie
H. Ravesteijnplein 1
2282 GS Rijswijk (Zuid-Holland)
Telefoon: 070-3368328
Whatsapp: 06-30477560
E-mail: salon@haarvisie.nl