Alles wat jij moet weten over de Copper Hair trend!

Copper hair, oftewel de koperen haarkleur trend, is overal te zien deze dagen. En niet zonder reden, want deze kleurtrend van rode en koperen tinten is een van de populairste trends van 2024. Grote sterren en influencers hebben de trend inmiddels omarmd en er zijn ook steeds meer variaties te zien. Ook TikTok staat bijna letterlijk in vuur en vlam met copper hair reels, dus hoog tijd dat ook wij er speciale aandacht aan geven in de vorm van deze copper hair blog special!

Wat is Copper Hair?

We hebben het in de intro al een beetje verklapt, maar copper hair is letterlijk vertaald ‘koper haar’. Copper is een kleurenpalet dat bestaat uit rode en koperen tinten – die zorgen voor een passievolle en vurige uitstraling. De tinten variëren behoorlijk en kunnen diep ‘ruby’ rood zijn, tot aan levendige kopertinten (een beetje dat bruin/warm bruin achtige). Het is een ideale haarkleur voor dames die durven. Want eerlijk is eerlijk, de copper trend is niet voor huismusjes. Copper Hair komt vooral tot zijn recht bij vrouwen met energie en passie…vrouwen die niet bang zijn om een statement te maken.

Waarom copper iets voor jou kan zijn

De copper hair trend biedt veelzijdigheid, want je kunt verschillende kanten op met deze look. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van je natuurlijke haarkleur, van je huidtint en van je persoonlijke smaak. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor een volledige robijn rode kleurtint, maar ook voor een warme brunette copper look of voor een subtiele balayage in koperen tint. Genoeg mogelijkheden voor variatie dus, waardoor deze kleurtrend geschikt is voor heel veel dames. Daarnaast is de copper trend zeker iets voor je als je toe bent aan een nieuwe look en durft te experimenteren. Belangrijk is dan wel dat de trend past bij jouw persoonlijkheid. Ben je energiek, jeugdig, speels, passievol en/of durf je je persoonlijkheid te tonen? Dan is dit misschien wel dé look voor jou (de rest van) dit jaar!

Meer weten over een copper kleuring bij Haarvisie?

Overweeg jij een kleurbehandeling in de copper stijl? Dan is het belangrijk dat je zelf een goed idee hebt van de kant die je op wilt. Het kan dan ook absoluut geen kwaad om meerdere/verschillende wensfoto’s bij elkaar te verzamelen als referentiemateriaal. Hieronder hebben wij een Pinterest Bord voor je gemaakt waar je misschien al wat inspirerende voorbeelden uit kunt halen. Daarnaast kun je wellicht ook meteen foto’s verzamelen van copper kleurtinten die jou absoluut niet aanspreken. Dit helpt ons (en jou) om op zoek te gaan naar de juiste copper tint die het beste bij jou past. Meer weten? Neem gerust contact met ons op, doe online een vrijblijvende intake of maak direct een afspraak.